Tretmani tela

U našem salonu Vam možemo ponuditi raznovrsne tretmane tela. Neki od njih su lipo laser, elektrostimulacija, mezoterapila tela bez igle, mikrodermoabrazija i dermaroler.

VRSTE TRETMANA TELA

Lipo laser. Reč je o laseru niske frekvencije takozvani “hladni laser”. To je bezbolna neinvazivna alternativna liposukcija. Višak masnoće prirodnim putem napušta telo kroz limfni sistem bez ikakvih zastoja. Terapija lipo laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama.
Masti iz međućeliskog prostora telo prirodno izbacuje kroz digistivni i limfni sistem, Tretman lipo laserom se koristi za smanjivanje obima, gubitak  težine, zatezanje kože i tkiva kao i limfnu drenažu. Tretman mogu koristiti sve osobe koje žele da se na neinvazivni način reše masnih naslaga na teško dostupnim mestima koje se mogu korigovati vežbanjem i dijetama. Lipo laser nema kontraindikacije te ga mogu koristiti i trudnice.

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela. Delovanjem specifičnih struja podstiče mišić na rad. Elektrode koje se koriste u tretmanu stimulišu rad mišića bez Vaših pokreta, što je idealno za sve koji nemaju mnogo vremena za vežbe, ili pak redovno treniraju ali se rezultati baš i ne vide. Ovom metodom možemo preoblikovati delove tela sa kojih je inače najteže skinuti centimetre i celulit.

Mezoterapija tela bez igala (mezoporacija) je jedan od najtraženijih i najpopularnijih kozmetičkih tretmana, u borbi protiv celulita. Mezoterapija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivo na dubini od 1-6mm.
Namenjen je svim osobama koje  žele da svoje telo neguju na neinvazivan način. Tretman se koristi za mršavljenje, otklanjanje celulita, ublažavanje strija, učvršćivanje i zatezanje tela, kao i otklanjanje hiperpigmentacije, hidrataciju i dohranu (u zavisnosti koji se mezoterapijski koktel koristi).

Mikrodermoabrazija tela je vrlo blaga i neagresivna kozmetička metoda uklanjanja površinskog sloja kože tj. izumrlih ćelija (stratum korneuma).
To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Mikrodermoabrazija je primenjiv metod kod svih tipova kože, mlađih, starijih, svetle ili tamne puti, koristi se za vidno ublažavanje ožiljaka, strija ili drugih nepravilnosti na koži.

Dermaroler. Tretmani dermarolerima su izazvali pravu revoluciju u svetu lepote, i to sa dobrim razlogom. Iako se radi o tretmanu zasnovanom na vrlo jednostavnim principima, njegova efikasnost je čudnovata. Izvodi se pomoću dermarolera, malenog instrumenta u vidu valjka koji je prekriven mikroiglicama od titanijuma, čija dužina varira od 0,2mm do 2mm. Tretman se koristi za mršavljenje, otklanjanje celulita, ublažavanje strija, učvršćivanje i zatezanje tela, kao i otklanjanje hiperpigmentacije, hidrataciju i dohranu (u zavisnosti koji se mezoterapijski koktel koristi).