O nama

Beauty Salon Paris je od otvaranja 2014 godine. bio jedan od vodecih salona lepote u Beogradu sa najnovijom opremom, vrhunskim preparatima eminentnih proizvođača i vrhunskim stručnjacima.

Posle 7 godina uspešnog rada i analiziranja šta je to što klijente čini zadovoljnim, 2021 godine Beauty Salon Paris se transformisao u Beauty Salon Paris Elit 1 pod novim rukovodstvom i sa ponosom može da tvrdi da se vratio u sam vrh među salonima lepote.

Beauty Salon Paris Elit 1 je unapređenim sveobuhvatnim pristupom u kome su atmosfera, kvalitet preparata i raznorodna znanja integrisana u potpuno novo iskustvo.

Visokokvalitetni tretmani koji podrazumevaju korišćenje najpoznatijih svetskih brendova iz oblasti nege i lepote, samo su mali deo onoga što vas očekuje.

Ambijent u kome ćete se potpuno opustiti uz najkvalitetnije usluge suština su našeg pristupa.

Beauty Salon Paris je one-stop-shop za savremenu ženu i muškarca, koji na jednom mestu mogu u najkraćem vremenu da završi sve tretmane od frizera, kozmetičara, pedikira, manikira, masaže do najsavremenijih metoda redukcije telesne težine.

Širok spektar usluga nege i lepote, stručan tim i prijatan ambijent učiniće da se opustite i osećate kao da ste u srcu Pariza.