Nega tela

U Salonu Vas očekuje široka lepeza raznih vrsta tretmana za negu tela koji će doprineti ne samo poboljšanju Vašeg fizičkog izgleda, već i očuvanju i poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja. Usluge nege tela su: piling, pakovanje i masaža.

Koristeći vrhusnke preparate dolazi se do hidratacije, zatezanja i revitalizacije kože celog tela.

RELAX I DETOX PROGRAMI

Paris relax 1 je tretman tela koji se sastoji od pilinga celog tela na bazi meda i suvog bilja i relaks masaže,takođe celog tela, od sat vremena.

Paris relax 2 se sastoji od pilinga celog tela na bazi meda i suvog bilja, pakovanja na bazi meda i malina koje intenzivno hrani i hidrira vašu kožu i relaks masaže celog tela od sat vremena.

Paris detox 1 je tretman koji se sastoji od anticelulit masaže ili maderoterapije od 30 minuta sa anticelulit uljem na bazi aromaterapijskog kompleksa i vitamina E, anticelulit seruma na bazi ekstrakta algi i kofeina i anticelulit pakovanja krio na bazi  mentola i kofeina ili termo na bazi ekstrakta algi i kofeina u zavisnosti od Vašeg stanja.

Paris detox 2 je tretman koji se sastoji od anticelulit masaže ili maderoterapije od 30 minuta sa anticelulit uljem na bazi aromaterapijskog kompleksa i vitamina E, anticelulit pilinga na bazi bršljana i pantenola, anticelulit seruma na bazi ekstrakta algi i kofeina i anticelulit pakovanja krio na bazi  mentola i kofeina ili termo na bazi ekstrakta algi i kofeina u zavisnosti od Vašeg stanja.

Paris detox 3 je paket koji se sastoji od pet anticelulit masaža od 30 minuta i pet limfnih drenaza od 30 minuta.

Paris detox 4 je paket koji se sastoji od pet maderoterapija od 30 minuta i pet limfnih drenaža od 30 minuta.

Paris detox 5 je paket koji se sastoji od pet maderoterapija od 45 minuta i pet limfnih drenaža od 30 minuta.