Nega lica

Posvećujemo posebnu pažnju karakteristikama kože svakog pojedinca, radimo na odabiru najadekvatnijih preparata, maski i tretmana lica. Na Vama je da dođete,opustite se i prepustite našem stručnom timu.

VRSTE TRETMANA LICA

Higijenski tretman lica je osnovni tretman nege lica i prvi korak u daljem tretiranju. Odnosi se na dubinsko čišćenje kože, koje u kućnim uslovima nije moguće. Preporučuje se svima, bez obzira na pol, životno doba i tip kože. Optimalno je raditi ga jednom mesečno, jer je koža svakodnevno izložena štetnim uticajima spoljne sredine kao što su smog, dim I prašina. Higijenskim tretmanom oslobađamo kožu suvišnog sebuma, izumrlih ćelija I nečistoća. Time se pospešuje mikrocirkulacija, što direktno utiče na proizvodnju kolagena I elastina, koji daju elastičnost I čvrstinu koži. Takođe, preparati koji se nanose na očišćeno lice dublje prodiru I postižu bolji efekat.

Biološki tretman lica za cilj ima regeneraciju, hidrataciju i lifting umorne kože. Pomoću preparata koji se nanose, poboljšava se struktura kože, kontroliše se lučenje sebuma, umanjuju se bore i ubrzava metabolizam ćelija. Podrazumeva, pre svega, piling sa kojim se uklanjaju mrtve ćelije kože,serum prema tipu i problematici kože, masku i završnu kremu.

Mezoterapija lica bez igala (mezoporacija) je jedan od najtraženijih i najpopularnijih kozmetičkih tretmana ublažavanje bora i podmlađivanje lica. Mezoterapija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivo na dubini od 1-6mm.

Namenjen je svim osobama koje žele da svoje lice neguju na neinvazivan način. Tretman se koristi za lifting lica, anti-age, popunjavanje bora, smanjenja hiperpigmentacije, lečenje akni, hidratacija, dohrana u zavisnosti koji se mezoterapijski koktel koristi.

Mikrodermoabrazija lica je vrlo blaga i neagresivna kozmetička metoda uklanjanja površinskog sloja kože tj. izumrlih ćelija (stratum korneuma), uz pomoć dijamantskih pločica. Poboljšava se mikrocirkulacija i drenaža tkiva. Dijamantska mikrodermoabrazija se smatra idealnim dubunskim pilingom, s’ obzirom da smanjuje staračke fleke i fleke od sunca, stimuliše stvaranje kolagena I elastina, poboljšava tonus I teksturu kože, smanjuje sebum,ravna kožu I sužava pore.

Lipo laser lica. Tretman lipo laserom je izuzetno efikasan u borbi protiv viška masnih naslaga i opuštene kože. Laserom se stimuliše proizvodnja kolagena i povećava joj se elastičnost. Pomaže u borbi kod pojave duple brade,podbratka i opustenih obraza.

Dermapen lica. Tretman dermapenom predstavlja jedno od najefikasnijih rešenja za podmlađivanje kože, tretiranja bora, ožiljaka  hiperpigmentacija. Mikroiglicama koje poseduje dermapen,izazivaju se mikropovrede tkiva i na taj način se podstiče samo obnavljanje kože, a uz sam tretman na kožu se nanose kokteli u zavisnosti od stanja koje se tretira.

Hemijski piling lica je tretman koji podrazumeva nanošenje određenih rastvora na lice kako bi se delovalo na različite promene ili oštećenja na koži. Ovaj tretman se primenjuje za tretiranje hiperpigentacija,akni,finih bora i ožiljaka. Poboljšava teksturu kože i daje joj zdravi sjaj.

Ultrazvučna spatula lica je savremeni tretman održavanja kože lica čistom pomoću ultrazvučnog aparata koji ima sposobnost da odstrani izumrle ćelije kao i sve druge nečistoće,te da otvori Vaše pore kako bi koža lakše i efektnije apsorbovala sve hranljive preparate koje nakon čišćenja na nju nanesemo. Radi se o 2 u 1 tretmanu koji će najpre očistiti Vašu kožu, a potom omogućiti intenzivno hranjenje.

Biorevitalizacija lica je neinvazivni tretman koji vraća koži sjaj, prokvljenost i u isto vreme stimuliše ćelije koje proizvode kolagen i elastin. Tretman je namenjen svima vama 30+ koji želite da imate zdravu, sjajniju kožu, odmoran i svež izgled lica. Tretman nema period oporavka.

Personalizovana biorevitalizacija lica. Biorevitalizacija pilinzima najnovije generacije koji dubinski deluju na kožu, čineći je negovanom, blistavom I zategnutom. Tretman upotpunjujemo mezoterapijom nanoiglicama vrhunskim koktelima na bazi hijalurona, peptida i sa faktorima rasta po tipu kože. Tretman je za uživanje i nema perioda oporavka.