Masaže

 

Masaža je značajna za naše fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje, a blagotvorno utiče na osobe svih životnih doba. Bez obzira na tip masaže njeno dejstvo je višestruko. Masaže se izvode u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom i pomoćnim sredstvima kao što su vulkansko kamenje, bamus, poludrago kamenje, tople biljne komprese i slično. Prijatna muzika i sveće su neophodni detalji ambijenta masaže, koji se upotpunjuju toplim eteričnim uljima i opuštajućim mirisima. Pozitivno dejstvo masaže: poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok, poboljšava elastičnost i regeneraciju kože, opušta mišiće, usporava i produbljuje disanje, podstiče probavu, ubrzava metabolizam, pospešuje izbacivanje štetnih materija iz organizma, smanjuje bol i napetost, deluje na unutrašnje organe.

Relax masaža

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Za cilj ima negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa I premora kao I ralaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo ili parcijalno (leđa, noge, stopala, ruke, stomaka, lice..)

Anticelulit masaža

Preporučuje se osobama koje imaju problem sa celulitom, vezivnim tkivom, slabom prokrvljenošću i cirkulacijom. Masaža je intenzivnija kako bi se pospešila cirkulacija i uklonile masne naslage.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta stiskanja rukama i laktovima, znatno redukuje bol i uspešno otklanja napetost. 

Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata. Uspešna je kod razbijanja naslaga mlečnih kiselina (čvorića), otklanja stres i snažno deluje na opuštanje svih  blokada telu. Savršen je izbor nakon napornog i stresnog dana. 

Masaža vulkanskim kamenjem 

Tretman za potpunu relaksaciju koji se postiže nežnim pokretima ruku, aromatičnim uljima i blagotvornim dejstvom vulkanskog kamenja. 

Masaža vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i relaksaciju tkiva. Oslobađa od nagomilanog stresa, i pospešuje izbacivanje toksina iz Vašeg tela. 

Pored toga sto je estetski i psihološki tretman, masaža vulkanskim kamenjem se smatra i zdravstveno - preventivnim tretmanom zgob širokog spektra pozitivnih dejstva na organizam: pospešuje cirkulacu, otklanja nesanicu i bol u u leđima...

Masaža toplim vulkanskim kamenjem ima blagotovorno dejstvo na ceo organizam.

Masaža toplim voskom sveće 

Masaža toplim voskom sveće francuske kuce  Q Wellness Renergique's  je novitet u svetu wellnessa. Sveća napravljena od specijalnog voska za masažu se upali i vosak od koga je napravljena sveća se topi i pretvara u aromatično ulje za masažu.

Aromatično ulje obogaćeno različitim mirisima ispušta divne mirisne note, kako na koži, tako i u ambijentu gde se radi masaža. Masaža toplim voskom sveće, se svrstava u aromaterapiju i kategoristi se u spa tretmane tela. Blagotvornim dejstvom masaže u kombinaciji sa različitim hranljivim uljima sveće postiže se efekat opuštanja tela i otvaranja svih čula. 

U našoj ponudi

Nudimo Vam bogat izbor tretmana lica, tela, kose i noktiju.

Svi tretmani rade se sa francuskim preparatima Matis, Sothys, Wellness Renergique, Wella i L'Oreal Professionnel. Prijatan ambijent uz kvalitet usluge, temelj su našeg pristupa savremenoj kozmetologiji.

Kontakt

Širok spektar usluga nege i lepote, stručan tim i prijatan ambijent učiniće,
da se osetite kao da ste u srcu Pariza.

Bulevar Mihajla Pupina 16v
11070 Novi Beograd
Tel: 011 406 7418
e mail: office@beautysalonparis.rs

 

Radno vreme:
svakim radnim danom od 9:00 do 20:00
subotom i nedeljom od 10:00 do 18:00