Tretmani tela

 

Lipo laser

Reč je o laseru niske frekvencije takozvani “hladni laser”. To je bezbolna neinvazivna alternativna liposukcija. Višak masnoće prirodnim putem napušta telo kroz limfni system bez ikakvih zastoja. Terapija lipolaserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama.
Masti iz međućeliskog prostora telo prirodno ibacuje kroz digistivni i limfni system, Tretman lipo laserom se koristi za smanjivanje obima, gubitak  težine, zatezanje kože i tkiva kao i limfnu drenažu. Tretman mogu koristiti sve osobe koje žele da se na neinvazivni način reše masnih naslaga teško dostupnim mestima koje se mogu korigovati vežbanjem i dijetama. Lipo laser nema kontraindikacije te ga mogu koristiti i trudnice.

Elektrostimulacija (EMS)

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit I vrši oblikovanje tela. Delovanjem specifičnih struja podstiče mišić na rad.

Mezoterapija

Mezoterapija bez igala (mezoporacija) je jedan od najtraženijih i najpopularnijih kozmetičkih tretmana, u borbi protiv celulita. Mezoterapija je process koji omogućava unos aktivnih materija (l-caritina, kofeina) u tkivo na dubini od 1-6cm.
Namenjen je svim osobama koje  žele da svoje telo neguje na neinvazivan način. Tretman se koristi za mršavljenje, otklanjanje celulita, ublažavanje strija, učvršćivanje i zatezanje tela, kao i otklanjanje hiperpigmentacije, hidrataciju i dohranu (u zavisnosti koji se mezoterapijski koktel koristi).

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je vrlo blag i neagresivna kozmetička metoda uklanjanja površinskog sloja kože tj. Izumrlih ćelija (stratum korneuma).
To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Mikrodermoabrazija je primenjiv metod kod svih tipova kože, mlađih, starijih, svelte ili tamne puti, koristi se za vidno ublažavanje ožiljaka, strija ili drugih nepravilnosti na koži.

 

U našoj ponudi

Nudimo Vam bogat izbor tretmana lica, tela, kose i noktiju.

Svi tretmani rade se sa francuskim preparatima Matis, Sothys, Wellness Renergique, Wella i L'Oreal Professionnel. Prijatan ambijent uz kvalitet usluge, temelj su našeg pristupa savremenoj kozmetologiji.

Kontakt

Širok spektar usluga nege i lepote, stručan tim i prijatan ambijent učiniće,
da se osetite kao da ste u srcu Pariza.

Bulevar Mihajla Pupina 16v
11070 Novi Beograd
Tel: 011 406 7418
e mail: office@beautysalonparis.rs

 

Radno vreme:
svakim radnim danom od 9:00 do 20:00
subotom i nedeljom od 10:00 do 18:00