Solarijum

 

Unapređuje razmenu mineralnih materija, stimuliše fotosintezu provitamina D u koži i deluje antirahitično, poboljšava ekonomiku disanja, stimulativno deluje na razvoj crvenih krvnih zrnaca, intenzivira transport kiseonika u ćelijama, ima pozitivan uticaj na vegetativni nervni sistem, stimuliše imunitet organizma.
Terapija solarijumom uspešno se primenjuje kod nekih kožnih bolesti (psorijaza)
Izvanredno kozmetičko dejstvo, koje ima pozitivan psihološko socijalni uticaj na ličnost
Milionima godina, sunce je simbol života, toplote, energije i svetla. To je činjenica i danas. Drevne kulture su znale za zdravu snagu sunca i koristile su ga u terapeutske svrhe. Stari Grci su znali da iskoriste snagu sunca. Danas je sunčanje postiglo veliku popularnost iz mnogo razloga pa kao i dodatni kozmetički efekat. Ovi biopozitivni efekti sadrže zaštitu od prekomernog sunca, relaksaciju, bolju formu i zdravlje.

Moderna oprema za sunčanje je različita od prirodnog Sunca. UVA i UVB zraci u lampama za sunčanje su mnogo zdraviji od prirodnog sunca. U lampama za sunčanje UVA zraci koji su neophodni za crnjenje, su povećani a UVB od kojih se gori su umanjeni. Jačina sunčanja zavisi od tipa lampi koje se koriste i dužine (vremena) sunčanja. Prednost korišćenja UV lampi je pre svega u tome što možete kontrolisati količinu UVA svetlosti u zavisnosti od Vašeg tipa kože.

Ljudi sa tamnijim tenom izgledaju uspešnije, dinamičnije, atraktivnije i zdravije. Kada izgledate dobro imate bolje mišljenje o sebi. Uv svetlost donosi bolji izgled i ima blagotvorno dejstvo za vašu kožu. Vaša koža dobija više kiseonika; nečistoće se skrivaju i smanjuju.


U našoj ponudi

Nudimo Vam bogat izbor tretmana lica, tela, kose i noktiju.

Svi tretmani rade se sa francuskim preparatima Matis, Sothys, Wellness Renergique, Wella i L'Oreal Professionnel. Prijatan ambijent uz kvalitet usluge, temelj su našeg pristupa savremenoj kozmetologiji.

Kontakt

Širok spektar usluga nege i lepote, stručan tim i prijatan ambijent učiniće,
da se osetite kao da ste u srcu Pariza.

Bulevar Mihajla Pupina 16v
11070 Novi Beograd
Tel: 011 406 7418
e mail: office@beautysalonparis.rs

 

Radno vreme:
svakim radnim danom od 9:00 do 20:00
subotom i nedeljom od 10:00 do 18:00