Nadogradnja trepavica

 

Svilene trepavice

QLE - Quality Lash extensions ili ekstenzije (nadogradnja) trepavica potpuna su imitacija prirodnih trepavica, izrađene od kvalitetne svile. Ekstenzije QLE imaju oblik prirodnih trepavica i sa njima možete svoje prirodne da produžite ili povećati gustinu.
Najveća prednost je to što se QLE trepavice nose tako lako, a ponašaju savitljivo i prirodno.
Živite svoj san! Nemojte više sanjati o dugim trepavicama i zavodljivom pogledu. Bilo da želite diva oči, zavodljiv pogled, tajanstven ili pak sasvim prirodan izgled, u svakoj situaciji QLE će vam uvek dati savršen izgled.

QLE ili nadogradnja trepavica je kozmetički tretman, koji obavlja osposobljeno lice – stilista za trepavice.

Minival trepavica

Ukoliko želite da sa malo uloženog truda imate i bez šminke imate lepe trepavice, odlučite se za minival trepavica. Minival je moderna metoda koja omogućava uvijanje trepavica bez obzira na njihovu dužinu. Mogu se uvijati duge ili kratke, retke ili guste. Minival trepavica je tako primetan a opet prirodan, jer minival potpuno podiže trepavice, daleko efikasnije od uvijača, a pogled postaje otvoreniji. Efekat minivala traje 1-2 meseca, a sam tretman oko 1h. Preporučujemo i farbanje trepavica uz minival, za efekat lagane šminke u svakoj prilici.

 

 

U našoj ponudi

Nudimo Vam bogat izbor tretmana lica, tela, kose i noktiju.

Svi tretmani rade se sa francuskim preparatima Matis, Sothys, Wellness Renergique, Wella i L'Oreal Professionnel. Prijatan ambijent uz kvalitet usluge, temelj su našeg pristupa savremenoj kozmetologiji.

Kontakt

Širok spektar usluga nege i lepote, stručan tim i prijatan ambijent učiniće,
da se osetite kao da ste u srcu Pariza.

Bulevar Mihajla Pupina 16v
11070 Novi Beograd
Tel: 011 406 7418
e mail: office@beautysalonparis.rs

 

Radno vreme:
svakim radnim danom od 9:00 do 20:00
subotom i nedeljom od 10:00 do 18:00