Pedikir&Manikir

 

Manikir

Manikir podrazumeva visoko higijenske standarde i medicinske procedure.
Usluga je profesionalna upotpunjena naprednim tehnikama za ulepšavanje, završnom negom za revitalizaciju, podmladjivanje i zaštitu ruku.

Naše ruke svakodnevno su izložene različitim spoljnim uticajima kao što su hladnoća, poslovi u kući i na random mestu, agresivni sapuni i sredstva za čišćenje. Takođe večiti nedostatak vremena, zatim neodgovarajući preparati za negu ruku i noktiju, često nas ostavljaju nezadovoljnima.

Uz naše tretmane Vaše ruke će doživeti maksimalan užitak i osveženje, a Vama pružiti sigurnost i zadovoljstvo izgledom.

U ponudi imamo klasičnu negu noktiju i ruku, spa negu, klasično lakiranje, ojačavanje prirodnih noktiju, nadogradnju, izlivanje, stileto tehniku, gel lak, ukrašavanje noktiju, trajni French.

Pedikir

Adekvatna i redovna nega stopala je bitna kako za estetiku tako i za zdravlje Vaših nogu. U Beauty Salonu Paris možete dobiti vrhunski tretman za Vaša stopala. Učinićemo da se nakon napornog dana osetite opušteno, a Vaša stopala će izgledati besprekorno. Pored klasičnog, vršimo i usluge medicinskog pedikira, ukoliko imate problematična stopala, problem sa urastanjem noktiju i žuljevima.

U našoj ponudi

Nudimo Vam bogat izbor tretmana lica, tela, kose i noktiju.

Svi tretmani rade se sa francuskim preparatima Matis, Sothys, Wellness Renergique, Wella i L'Oreal Professionnel. Prijatan ambijent uz kvalitet usluge, temelj su našeg pristupa savremenoj kozmetologiji.

Kontakt

Širok spektar usluga nege i lepote, stručan tim i prijatan ambijent učiniće,
da se osetite kao da ste u srcu Pariza.

Bulevar Mihajla Pupina 16v
11070 Novi Beograd
Tel: 011 406 7418
e mail: office@beautysalonparis.rs

 

Radno vreme:
svakim radnim danom od 9:00 do 20:00
subotom i nedeljom od 10:00 do 18:00