Nega lica

Tretmani lica

Mi posvećujemo posebnu pažnju karakteristikama kože svakog pojedinca, radimo na odabiru najadekvatnijih preparata, maski i tretmana lica. Ono što je zajedničko za sve tretmane je piling, limfna drenaža, masaža prilagođene potrebama i stanju kože. Kompletni tretman podrazumeva tretiranje lica, vrata i dekoltea.

Klasični tretman lica

Klasični higijenski tretman lica je uobičajni i ustaljeni tretman za čišćenje kože i pročišćavanje pora. Tretman podrazumeva mehanički piling, masažu, extrakciju, dubinsku ozonizaciju , masku, dezinfekciju i završnu kremu.
Preporučuje se jednom mesečno kod masne i mešovite kože i jednom u par meseci kod normalne i suve kože.

Sothys Hydradvance

Optimalna hidratacija je ključna za održavanje lepote kože. Cilj tretmana je dubiska hidratacija. Preporučuje se u seriji od 3 tretmana, a rezultati su vidljivi veće posle prvog.

La'Paris tretman sibirskim Žen-Šenom

La'Paris je delux tretman namenjen nezi kože lice. U srcu formule tretmana je biljka sa čudotvornim aktivnim sastojcima - SIBIRSKI ŽEN ŠEN ili KOREN MLADOSTI. Intenzivan energetski tretman koji čini kožu elastičnom, svežom i blistavom.

La'Paris tretman uz efekat podmlađivanja pružiće Vam užitak uz masažu stopala u trajanju od pola sata.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna kozmetička metoda uklanjanja površinskog sloja kože tj. Izumrlih ćelija (stratum korneuma). To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Mikrodermoabrazija je primenjiv metod kod svih tipova kože, mlađih, starijih, svelte ili tamne puti, koristi se za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površinskih ožiljaka i kod hiperpigmentacija.

Mezoterapija

Mezoterapija bez igala (mezoporacija) je jedan od najtraženijih i najpopularnijih kozmetičkih tretmana ublažavanje bora i podmlađivanje lica. Mezoterapija je proces koji omogućava unos aktivnih materija (kolagen, hijaluron, vitamin…) u tkivo na dubini od 1-6cm.
Namenjen je svim osobama koje  žele da svoje lice neguje na neinvazivan način. Tretman se koristi za lifting lica, anti-age tretman, protiv starenja, popunjavanje bora, smanjenja hiperpigmentacije, lečenje akni, hidratacija, dohrana u zavisnosti koji se mezoterapijski koktel koristi. Za tretman lica naš aparat poseduje i “zlatnu kašiku” kojom se dodatno pojačava efekat mezoterapije.

 

U našoj ponudi

Nudimo Vam bogat izbor tretmana lica, tela, kose i noktiju.

Svi tretmani rade se sa francuskim preparatima Matis, Sothys, Wellness Renergique, Wella i L'Oreal Professionnel. Prijatan ambijent uz kvalitet usluge, temelj su našeg pristupa savremenoj kozmetologiji.

Kontakt

Širok spektar usluga nege i lepote, stručan tim i prijatan ambijent učiniće,
da se osetite kao da ste u srcu Pariza.

Bulevar Mihajla Pupina 16v
11070 Novi Beograd
Tel: 011 406 7418
e mail: office@beautysalonparis.rs

 

Radno vreme:
svakim radnim danom od 9:00 do 20:00
subotom i nedeljom od 10:00 do 18:00